Sunday, September 15, 2013

kereta hilang

assalamualaikum kawan-kawan!

haaa terkejut tak terkejut tak baca tittle tu?

ciby ni la terkejut tau masa di hari kejadian.

tapi ciby tak ingat la bila. 2 or 3 week ago i guess.

macam ni, ciby keluar jap nak pergi beli memory card. lepas tu, ciby p isi minyak jap. ( abah dah bagi duit suruh isi minyak, peluang yang tak boleh dilepaskan!)


so.. ciby dah park la kan kat pam mintak tu. ciby pun p la ke kaunter nak bayar duit.

masa ciby cakap nombor pam minyak tu, bangla tu muka pelik pandang ciby.

and ciby pun buat muka pelik jugak (eh? haha).

lepas tu ciby dengan steady nya berpusing nak patah balik ke kereta.

wwaaaaiiiiittttttt !!

where is my car???

sbb dari kaunter tu dah boleh dah patutnya nampak kereta ciby di kejauhan tu.

tapi




tak ada?

ciby pun dengan kaget berjalan ke arah kereta dengan hati berkata-kata " kereta aku hilang......" eh?


hilang........ sekejap.

my fault angkat handbreak tak habis. tempat ciby park kereta tu, macam bukit sikit so kereta ciby terundur ke belakang. yes. terundur ke belakang and that is soooo make sense why on earth i didn't saw my car when i was at the counter.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...