Monday, October 28, 2013

pesta benak

assalamualaikum sahabat2..

apa khabar? sehat ? hati sehat dok? study camne? okay?

bace tak tittle tu baca tak?

pesta benak tu apa?

benak = ombak

ni nak cerita ni.

19 oct hari tu, ciby ngan housemate ciby semua pergi Sri Aman. kat Sarawak la kan. ambil 4 jam jugak la nak smpai sana, dari Samarahan ni.

pesta benak ni, sebenarnya fenomena ombak di sungai. haa awesome kan? kan? yela mana ada sungai yang ada ombak kan? kan? tapi tu la, dengan kuasa Allah, anything can happen. fenomena ni ada masa2 dia je nak jadi. masa ciby pergi tu, sampai tu sebelum zohor la jugak.. jalan2, sebab ada banyak sangat gerai jual macam2. time kitorang pergi tu, fenomena tu dijangka jadi pukul 5.30 petang macam tu la. so Kitorang pun tunggu la.. berjanggut. hee tapi memang sangar ramai orang okay. haa bawah ni video ciby rakam fenomena tu. enjoy!



haa awesome tak awesome tak?

ni masa tengah tunggu ombak tu datang



ni ciby ngn housemate ciby jalan2 . sunglasses thanks to my another housemate belanja lep u!



yang ni pulak lepas solat, tengah tunggu nak p tengok ombak tu la




tadaaa haha tetiba je kan. haa ni nak promote ni. ciby jual benda ni. RM 35 je. tp tak termasuk postage la kan. insyaAllah, elok sangat. ramai jugak yg tahu ciby jual benda ni pastu dorang kata " eh kawan saya kata produk ni elok saya nak beli la" . haa macam tu. hehe n ciby pun pakai jugak, alhamdulillah, lepas seminggu pakai, nampak kesannya. ciby tak perasan pun, tapi housemate ciby la yang perasan. . kalau berminat email ciby kat ciby_lol@yahoo.com okay?


alright sampai situ je. thanks a lot sebab sudi baca :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...