Friday, July 16, 2010

seram tapi semangat!!

taktau cane na gambarkan keadaan kat sini..

kawan2..memang best! setakat ni la kan.. tapi teramat sangatlah best biler dapat belajar selanga dowang.. skrg ni ngh na belajar selangar kelantan ngn t'ganu.. hehe tu pn baru dapat bape perkataan je ouh.. haha and and na belajar makan budu la... hehe

assigment? hurm.. alhamdulillah kelas aku tade ar byk sgt dapat.. but still byk gak keje kene wat.. malam ni pn de perjumpaan tok koko.. kelas aku dapat teater/lakonan.. hehe lecturer ni macam tau je bakat aku neh. haha perasan!!

next week plak de digestion meh. sgt menakutkan. da la digestion petang. math ke fz ke bole time ar.. ni bio pn kol 5-6 ptg! gler crazy weh!! ptg2 catu na memerah otak ingat segala cell2, ape kejadah sume tu. memang tade keje.. huhu

idop kat cni and carenye sangat berbeza. tertinggal sikit habis weh!!!

harap sangat kitowang dapat naek kan name class lagi. cbb sebelum neh. digestion 1 in fz, kelas aku dapat ranking pertama. alhamdulillah.. and dalam speak it right fz fasa 1 plak, aku dapat full mark. huhu banyak rintangan uh, sampai spek pun bole tertinggal kat q-bikel. haha pastu time lecture bole plak lecture tu bahan aku ngn member aku. wah femes sekejap aku. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...