Saturday, November 15, 2014

no tittle

Bismillah


setelah berminggu-minggu sesak dengan assignment yang berlambak-lambak, akhirnya dapat jugak aku tenang sekejap. ahah sekejap je, sebab banyak lagi kerja jugak sebenarnya. just deadline je la lambat lagi kot.
seriously, lama dah tak rasa tenang mcm ni.


alhamdulillah

berehat sekejap kepala dari keserabutan


btw, tadi call mak.

abah kena warded lagi. lagi. hmmm untuk tahun ni je dah tak terkira dah berapa kali abah masuk hospital


and.... mak cerita

ada someone tu tolong abah, n tolong dia

well
walaupun orang tu takde kaitan pape dah ngn kitorang,
dia tetap tak berkira untuk tolong




its just
amazing
how love can change a person

tanpa mintak balasan,
sbb sayang je
kita sanggup buat apa je
walaupun kadang2 orang tu tak sedar pun apa yang kita buat
tapi kita nak buat jugak
sbb kita tahu, even if tak banyak, apa yang kita buat tu dapat ringankan beban orang yang kita sayang




and
because i still couldn't forgive you, i can't see you
because i hate you, i am sorry
because of your goodness, i am thankful

and because i know you will read this, i'm wishing you to live your life to the fullest, don't malas2 study, take care of your mom, and jangan lupa solat okay



sometimes
aku rasa macam
aku ni untung sangat
sebab aku ada orang yang sayang aku
maksud aku
SAYANG

yela , korang pn ade orang yang sayang korang kan
tapi
hmmm
sayang aku sampai tak berkira langsung ngn aku
sayang aku sampai bole buat macam2 untuk aku
walaupun tak ramai yang boleh buat macam ni untuk aku
tapi aku rasa dah cukup
sebab aku tau dorang ni je pun dah cukup untuk aku

alhamdulillah
sebab aku sedar benda ni la sebenarnya
yang buat aku boleh terus hidup
sebab sedar yang aku ni penting bagi dorang
yang buat aku rasa nak terus hidup
walaupun kadang2 ada je rasa lost
tapi dorang ni la jugak yang buat aku bukak mata balik

and aku pun
nak buat benda yang sama
untuk mak, abah, and untuk dia
bukan sebab dorang buat tu untuk aku
tapi sebab
aku rasa aku nak
and sebab keinginan tu buat aku rasa lagi hidup





mannn
rindu gila
2 bulan lagi.
kita jumpa ye kimon?
rindunyaaaa kt adek akk ni


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...