Sunday, January 20, 2013

assalamualaikum kawan2!!!

lame tak jenguk blog ni..

nasib tak berhabuk lagi

got nothing to share i guess

but...

ehem

baru lepas beregu dgn abg keluarkan semut dari botol madu. harap2 la abah tak bg tau mak. sabar je la. i've been consumed honey since i came to Unimas.. so balik rumah ni nak ajak family biasakan makan madu jugak. bende jd masalah bila dorg tak reti nak tutup balik penutup botol madu tu. haish sabar je la. rezeki semut la nampaknya. tp semut tu mati jugak lemas dlm madu tu.

ouh ye. i'm back!!!! currently at KL.. home sweet home. good bye Sarawak. ^_^

ouh ye...

lately ni gelombang Kpop makin menjadi-jadi kan?

is it wrong? i wonder.

because there's a time i spoke in Korean with my friend in Fb.. n someone comment.. " demam Kpop"

erh.. sy setuju je Kpop tu tak elok. if n only if org yg minat tu layan Kpop smpai lagha tahap tak ingt.

i have a different opinion

sy minat Kpop jugak. honestly.

tp beragak la. solat jgn lupa, bace buku ilmiah jgn lupe. Quran jgn lupe. tanggungjawab pd agama jgn lupa.

pendapat saya la

sama je mcm org yg minat anime, minat game, minat bersukan etc. setiap org ada minat tersendiri right? cuma jgn melampau je la. sbb setiap apa yg kita buat mesti ada consequence nye kan?

sy pn tgk korea kdg2 je.. bukan korea je. cite jepun pn sy layan. lg apa? anime? sy layan jugak. novel pn layan jugak. komik pn same. erh... semua layn je kot.

pelik tak? byk nye la mase sy sebagai mahasiswa ni kan.. nak study lg. haha

kurang kan tidur. guna masa sebaik mungkin utk tuntut ilmu. bila masa eh sy baca nove layan korea sume tu?

jeng jeng jeng

petang... kalau tak pegy jog, lepak kat tasik... sy main sudoku, tak pn layn movie or drama. or anime.

n biasa stay up mlm2 study tu .. kadang study sejam rehat 15 minit en. 15 mnt tu layn cite jap.

haha kantoi. kesian roommate tersayang. selalu je tidur dlm keadaan terang. bianata cinguya. haha

ehem

maaf. byk sgt merepek kan?

terima kasih kerana sudi membaca bebelan sy

:)

may Allah bless you


p/s: hari ni da bace love letter? ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...