Sunday, February 21, 2010

seng

seng. memang sengal.

tak sangka aku ni sengal gler. penat. penat aku meng-explore facebook tuh. tapi aku ta jmpe pe yang aku carik . tak reti la aku nak gune facebook tuh.

adoi maybe sebab tu kot aku jarang bukak facebook aku. da berzaman aku try nak memahami facebook uh.

unfortunately,aku still tak dapat memahami cara2 menggunakan facebook. and maybe sebab tu gak dari bermulanya penggunan facebook, aku ase mcm tak berminat langsung.

membazir je peluh2 aku yang menitik membasahi segale ape yang di-wear . haha

facebook. good bye.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...