Thursday, May 28, 2009

sambutan hari guru terakhit kt smksp

ari ni best..mcm² persembahan
tapi sampai 1 tahap , segale persembahan kejadah semua tergendala..
sebab ape?


sebaaaaabb



seeeeeebaaaaaaaaaaab ade makhluk allah menziarah kammi
ziarah?
ta kowt sebab mmg da lame DOWG menetap kt situ

bak kate kak joe
sejarah 3 taun lepas berulang kembali
ye berulang
time tu aku form2
aku ingt agy,kls aku time tu adlh tmpt menetapnye makhluk² allah tuh..
and sekarang kelas tu bf aku plak yg dok
lagi satu tempat dowg.kt kelas form6

and bf aku jugak la mangsa DOWG td kt sekolah
ye bf aku
and ni kali kedue dye kene
actually pagi uh aku da prasan bf aku tu laen mcm
tapi dye tamau ngaku plak..

last² balek uh aku pegy jenguk,mmg betol dye kene agy
free² je tadi blek sblm wktu skolah,and dak² ta dibenarkan msok dlm sekolah..
and ade lagi 4 org perempuan,2 org lagi dak laki
yg perempuan tuh,3 org yg kene uh da pnh kene sebelum nih,kene tu pn ngn bf aku gak
means bf aku nih prnh kene sblm ni ngn dowg..
ang dak yg tetiber pengsan kt tempat parking moto,sblm dye pengsan tuh..
dye tolong agkt bf aku kowt..
yg agy sowg pompuan,DIIKUTI
yg lagi sowg dak laki,kene sorok kowt..tatau la,tu ape yg aku dgr la..

da la..
kesimpulannye kt cni

aku dpt prasan dr dulu agy..time kite happy² la makhluk² allah ni dtg mengganggu...
ye,mase tu la kite lupe dunie..yg aku tau,pape pn jadi,kite kene rileks,jgn gelabah..nnt DOWG lagi suke..and wutever it is,ingt yg maha esa sebab semua yg datang drpdNYA..
and after this aku mmg kene tolong bf aku nih..lemah imannye..semngat kuat..ntah la..
nauzubillah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...