Sunday, July 3, 2011

haish


salam alaik..

kali ni ana nak post tentang.......

ukhwah. ye . ukhwah..

sedihnye ana hari ni... dan semalam...

memang dapat dibezakan antara berkawan kerana Allah atau sebaliknya.

oke situasi yg baru2 berlaku la kan. seorang sahabat ana ni... kesian kat dye. room mate dye dah berhari tak tegur dia. and ana jugak tak di tegur. kerana apa? sebab pinjam selipar jap.. and sebab mintak tolong tuang air dalam bekas maggi.. sebab tu aje. and ana tak tau kenapa ana pn tak ditegur jugak..

astaghfirullah.. tak paham betul. cakap je la tak bagi... haish itu pn susah ke?

and beberapa rakan ana pn.. aduh.. menitis air mata ana. sayangnya ukhwah kami yang terjalin... seakan-akan akan retak bila2 masa...

ntah la.. ana pn tak tahu apa yg silap..

tapi alhamdulillah...

bler ke surau... jumpa teman2 seperjuangan..
subhanallah.. nilai ukhwah tu... tak tau macam mana nak cerita. indahnya ukhwah yg terjalin..


betul la. indahnya ukhwah... indahnya bertemu dan berpisah.. andai semuanya kerana Allah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...